maanantai 12. lokakuuta 2015

Auta persu audiin

Kirkossa ja Kaupungissa oli jälleen osuva Ville Rannan tekemä kuva maamme hallituksen tämän hetkisestä menosta.

Kuvan voi katsoa klikkaamalla tätä lausetta.

Erityisesti perussuomalaisten asema hallituksessa mietityttää monia. Mitä ihmettä siellä hallituksessa oikein tapahtuu? Perussuomalaisten iskulause ennen vaaleja oli että "sitä saa mitä tilaa". Kyllä siinä ehdittiin kaikenlaista muuta luvata. Ei sinänsä, etteikö hallituspuolueet perinteisesti söisi Suomessa sanojansa ilman seuraamuksia. Perussuomalaisten kuitenkin piti olla se puolue joka ei tähän sorru.

Köyhiltä on leikattu. Palkansaajia riiputetaan löysässä hirressä uhkailemalla kaiken maailman pakkolaeilla. Kreikan kolmas tukipaketti meni läpi. Suomeen tulee enemmän turvapaikanhakijoita kuin koskaan.

Miksi? Mitä saatiin kun tilattiin perussuomalaisia viime vaaleissa?

Soini sai vihdoin oman ministerisalkun ja paikan oman edustusauton takapenkiltä. Palkinto vuosien taistelusta seteliselkärankaisia ja rötösherroja vastaan.

Muulla ei taida olla väliä.

Tässä vaiheessa Soini parjaisi tälläistä hävytöntä puoluetta ja sen puheenjohtajaa - jos siis kyse ei olisi hänestä itsestään ja hänen omasta puolueestaan. Mutta kun opposition-Soinia ei enää ole, niin jäämme odottamaan Soinin toista tulemista. Sitä, joka huutaa nykyisen ulkoministerin puolueelle, että halvatun seteliselkärankaiset ja kirotut rötösherrat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti